Akasha 402 - Kapcsolatok rendezése

A kapcsolatok rendezése workshopon az előzőekben megtanultak segítségével fogjuk egy-egy kapcsolatotokat meggyógyítani. Megtanuljuk és gyakoroljuk, hogy az eddigiekben elsajátított módszereket és tudást hogyan tudjuk specifikusan a kapcsolatok témakörében alkalmazni.
Vizsgáljuk a két személy közötti energiaszálat, a kapcsolati minőséget és előzményeket. Problémák, kötések kialakulásának forrását, amely akár előző élet is lehet. Az életek során ismétlődő mintázatokat, jellegzetes szerepeket a két ember kapcsolataiban.

Workshop jellegű esemény, mindenki fog dolgozni rajtad, ami által hatalmas oldásban részesülsz (már, ha erre szükséged van, mert azért nem generálunk szándékosan problémát olyannak, akinek nincsen), és te is mindenkin fogsz dolgozni, amiből pedig rendkívül sokat tanulhatsz! Az eseményen többször is részt lehet venni, ha úgy érzed, ennyire intenzív oldásra, ilyen hathatós segítségre van szükséged.

Cél: két személy közötti kapcsolat mélyebb megismerése, karmikus és energetikai okok feltárásának elsajátítása

Időtartam: 1 nap (6 óra)

Előfeltétel: 301 Problémafeltárás
Előny, de nem követelmény: 302 Előző életek
Ráépülő: (még) nincs

Felkészülés: Válassz ki egy személyt, akivel való kapcsolatodnak szeretnél a végére járni! Lehet családtag - apa, anya elsődleges, őket idővel mindenképp szükséges rendezni, bár rájuk általában nem elegendő egyetlen ülés - lehet szerelmi, baráti, munkahelyi kapcsolat. Minden résztvevőt egy személlyel való relációban tudunk vizsgálni! Nincs idő végigmenni a pereputtyon ;)