Akasha 302 - Előző életek feltárása

Az előző életek workshop folyamán az eddig elsajátított ismereteink segítségével mélyebbre hatolunk a saját életeink előzményébe. Ennek oka nem puszta kíváncsiskodás, hanem szélesebb körű ismeretek feltárása. Kik voltunk előző életünkben, milyen elveket vallottunk, milyen vallás követő táborába tartoztunk? Lehetséges, sőt igen valószínű, hogy mai ismereteinkkel és mai ítéleteinkkel egyáltalán nincsenek összhangban az előző életeink. Sőt, gyakran a jelenlegi életben érzett ellen- és rokonszenveket egy-egy előző életbeli élmény táplálja. Valaki például utálja a rizst, mert egy előző életében volt japán katona, és utálta, hogy állandóan rizst kell ennie.
Megtapasztalhatunk tehát a sajátunktól eltérő világnézetet, gondolkodásmódot. Ezek a tapasztalatok gyakran már önmagukban hozzásegítenek, hogy felülkerekedjünk egy-egy élethelyzeten. Aki most anyagi problémákkal küzd, könnyen lehet, hogy egy előző életében módos ember volt. Annak az előző életnek a megismerése által újra azonosulhat az egykori gazdag önmagának a pénzhez való hozzáállásával.
Esetenként előző életekben találhatjuk jelenlegi problémánk okait. Egy személy rendszeres anyagi problémákkal küzd, ő előző életében gazdag volt, de nem becsületes, és többre értékelte a pénzt mindennél. Uzsorásként egy alkalommal levágta valakinek a fejét, aki nem tudott fizetni. Ezért a tettéért mai napig annyira bünteti önmagát, hogy valahányszor kisebb-nagyobb összeg kerül a birtokába, szinte azonnal adódik egy váratlan, de jelentős kiadása.
Ilyen és hasonló esetekre szokott fény derülni az előző életekben való kutakodás során.

A workshop aktív részvételt igényel. Ez az esemény egyben oldás is. Mindenki rajtad fog dolgozni, és te is majd dolgozol mindenkin. Akár többször is részt lehet venni ezen az egységen, hiszen olyan erőteljes oldás következhet be, amit sem 1/1, sem más, csoportos programok során nem lehet megtapasztalni. Többen dolgozunk, szélesebb a csatorna, több energia áramlik be.

Cél: előző életekből használható tudás kinyerésének elsajátítása

Időtartam: 1 nap (6 óra)

Előfeltétel: Akasha 201 Kérdezéstechnika, valamint a haladó gyakorlásokon való részvétel
Ráépülő: (még) nincsen

Felkészülés: Hozz magaddal egy előző életet, ha van már tudomásod ilyenről, amin szeretnél még dolgozni. Vagy egy olyan témakört, területet, amelyen előző élet segítségével szeretnél dolgozni. Például: előző életbeli trauma (pl. auschwitzi áldozat vagy résztvevő), előző életbeli tudások (pl. babiloni papnő volt, szeretne emlékezni a tudásra, amit akkor szerzett), mostani életben fellelhető jelenség, aminek előző életbeli oka lehet.
Személyenként egy darab témakörrel tudunk foglalkozni! Azzal készülj, ami a leginkább izgat, ami számodra a legfontosabb.