Akasha 401 - Gyógyítás az Akasha krónikával

A gyógyítói workshopon a problémák egy bizonyos válfajával, mégpedig a testi egészséget érintő elakadásokkal foglalkozunk. Természetesen a puszta energetikai kezelések nem helyettesítik az orvosi segítséget, azonban hatékonyan támogatják azt. A lelki ok megoldása nélkül nincsen teljes gyógyulás. Illetve az energetikai folyamatok rendezésével a fizikai gyógyulást is sikerülhet meggyorsítani, teljesebbé, tartósabbá alakítani.

Foglalkozunk a betegségek kialakulásával, a fizikai test energetikai rendszerével. Gyakoroljuk a saját érzékelésünkkel felfogni, hogy mi zajlik a másik testében, hogyan vagy képes érzékelni az elakadásokat, energia minőségeket (saját energia tömörülése vagy hiánya, vagy idegen energia jelenléte). Felmérjük és megtapasztaljuk a blokkokat, majd pedig igyekszünk azokat kiigazítani, megtisztítani a csatornákat, serkenteni az áramlatot. Visszaállítani az energetikai harmóniát, rendezettséget kialakítani.

Ez a tanfolyami egység workshop jelleggel zajlik, tehát rendkívül intenzív oldásra is számíthatsz. A részvétel megismételhető. 

Cél: testi egészség energetikai hátterének megismerése és alakításának gyakorlása

Időtartam: 1 nap (6 óra)

Előfeltétel: Akasha 301 Problémafeltárás
Előny: valamilyen energiagyógyászati mód ismerete, pl. Reiki

Ráépülő: (még) nincs

Felkészülés: Hozd magaddal egy egészségügyi problémádat, amivel szeretnél foglalkozni! Ha neked nincs ilyen, egy közeli hozzátartozódéval készülj fel, azon fogunk dolgozni (ehhez kérd előre az illető engedélyét!)