Akasha 301 - Problémafeltárás workshop

A Problémafeltárás szemináriumon a jelenségek okaival foglalkozunk. Azt tanuljuk meg, hogy hogyan tudjuk megtalálni egy jelenség eredőjét, hiszen a problémákat a gyökerüknél fogva lehet a leginkább hatékonyan megoldani.

Mi a probléma?
Ahogyan feltűnik az életünkben: Érzelmi, anyagi, kapcsolati* elakadás, azaz, valamely életterületen a dolgaink nem úgy alakulnak, ahogy szeretnénk. Ismétlődő élethelyzetek, ugyanannak a forgatókönyvnek a megvalósulása, hiába váltunk szereplőket. Elhúzódóan fennálló kellemetlen élethelyzetek, amelyekre látszólag nincs megoldás.
Spirituális értelemben: elakadás az energiafolyamban.

Vizsgáljuk:
- a kialakulás szintjét és idejét
- a töltet összetevőit
- egyéni minőségeket, amelyek magukhoz vonzzák a jelenséget

Ez a tanfolyami egység workshop jelleggel működik, tehát aktív, termékeny részvétel szükséges. A nap során egymás problémáival fogtok foglalkozni, tehát ez a nap nem pusztán tanulás szempontjából előrehaladás, de az oldás révén személyes fejlődés is. Ezen az egységen akár többször is érdemes részt venni, hiszen intenzív folyamatok zajlanak, olyan oldások játszódhatnak le, amit egyébként 1/1 ülésben vagy más csoportos programon nem lehet elérni. Hiszen itt mindenki rajtad dolgozik! És természetesen te is dolgozni fogsz mindenkin, tehát rengeteget fogsz tanulni az eseményből. Hát nem csodálatos? :)

Cél: problémák, elakadások eredetének a feltárását elsajátítani

Időtartam: 1 nap (6 óra)

Előfeltétel: Akasha 201 Kérdezéstechnika, valamint a haladó gyakorlásokon való részvétel
Ráépülő: Akasha 401 Gyógyítás az Akasha krónikával, Akasha 402 Kapcsolatok rendezése, Akasha 403 Életcél felfedezése az Akasha krónika segítségével

Felkészülés: Hozz magaddal a saját életedből 1 db problémát, amin dolgozni szeretnél a csoport és az én segítségemmel!