Akasha alapelvek

Akashát olvasni mindenkinek születésétől fogva természet adta joga. Az Akasha energiáját és információit önmaga és mások fejlődése, javulása, támogatása céljából felhasználásának joga és lehetősége minden emberi lény számára adott. Élj vele!



A világunkban minden energia, ez az energia pedig rezgés formájában van jelen. Az Akasha olvasás nem más, mint tudatos szintre emelni a kapcsolatunkat a rezgéssel. Az energia az első, az információ másodlagos. Ha valaki nem is tud azonnal információkat leszűrni az Akashából, de az energiával töltődhet, gyógyulhat, nekifoghat az energetikai blokkjait kijavítani.



Hogyan segít az életedet megváltoztatni ez a képesség, ha megtanulod?

- a fizikai korlátaid legyőzésében, úgymint kondicionálás, szocializáció során elszenvedett negatív programozás felülírása
- hosszasan nem használt, elfeledett készségeid újra felizzítása, részint az Akasha "érzékszerved" újbóli bekapcsolása, de az Akasha meditációkkal saját, előző életekben tanult képességeidhez is hozzáférhetsz
- átfogóbb ok-okozati térkép felvázolása mentén jobb döntéseket tudsz hozni (a jobb alatt itt azt értem, amivel hosszú távon is elégedett tudsz lenni)
- rendszeres gyakorlás "mellékhatásaként" lelki kiegyensúlyozottság állapotába kerülsz


Három igazán fontos dolog van az Akasha olvasás megkezdésekor

1. Tiszteletteljes hozzáállás - a Krónikához és az ügy minden résztvevőjéhez, beleértve önmagadat is
2. Nyitottság, hogy elfogadd a válaszokat úgy, és ahogyan kapod
3. Segítő szándék - rossz szándékkal, negativitással, kíváncsiskodással, pletyka, ítélkezés szándékával nem fogsz kapni valós információt. A pozitív szándék kijelentésnek tartalmaznia kell azt, hogy "legyen, ahogy a legjobb", ugyanis az Akasha a fejlődésed legmagasabb érdekeit szolgálja, nem a közvetlen, gyors kielégülést okozó világi célokat.
Ha ez a három egyben van, akkor egészen bizonyos lehetsz benne, hogy az Akasha olvasás rendszeres gyakorlása által a fejlődésed új, minőségibb, és nem utolsósorban klasszisokkal gyorsabb lesz.



Ha tetszett az írás és hasznosnak találtad, akkor kérlek, oszd meg a bejegyzés alatt látható (facebook, g+1, pinterest, stb.) gombok segítségével. Köszönöm! <3