Merre jár a másik felem?

A hozzám fordulók közül sokaknak gondja van a párkapcsolati területtel (is) az életükben. Keresik a másik felüket, ikerlángjukat, lélektársukat. Talán már ismerik is, de nem tudnak vele dűlőre jutni. A kérdés mindig hasonló: hol van, miért nincs itt, mikor fog jönni. Időnként egyesek még sajnálkoznak is, hogy a másik "olyan fejletlen", hogy nem tudnak még együtt lenni és megnyilvánulni egy ötödik dimenziós kapcsolatban.
Picit át kell, hogy értelmezzük ezt az egész dolgot úgy, ahogy van. Először is fontos, hogy tisztában legyünk a saját igényeinkkel. Ezért tanácsolom mindig, hogy az első és legfontosabb, hogy megismerd magad. Hogy közelebb kerülj a saját belső középpontodhoz. Amikor ez megtörténik, számos problémád eleve megoldódik, mintegy ennek folyományaként, és nem kell rajta külön dolgozni.
Azt látom, hogy sok kapcsolat bukik el külsőségeken. Mert az egyik fél "olyan fejletlen", hogy nem tudja megfelelően használni a fizikai látószervén felüli képességeit. Az, hogy hogy néz ki valaki, nagyon is fontos, hiszen a lelkivilágunk lenyomata meglátszik a külsőnkön is. Azonban a kinézet, külsődleges dolgok (amibe a kinézeten és az anyagi javakon felül én belesorolom a tulajdonságokat is) csak addig tudnak segíteni, amíg olyan valakit szeretnél találni, aki "majd jó lesz valamire". Meg lehet találni ezek alapján azt az ideális társat, aki erre az inkarnációra megfelelő, aki kielégíti az igényeidet. Szeret veled utazgatni, vagy ő is pont annyi gyereket akar, mint te. Megbízható, lehet rá támaszkodni, kiviszi a szemetet és nem italozik. Ez jó! Ezzel a módszerrel kitűnően meg lehet találni azt az illetőt, aki egy 3D-s kapcsolatra, akár élethosszig a társad lehet.
A problémát inkább az okozza, hogy a 3D-s észleléssel keresed az 5D-s partnered. Pedig lehet, hogy nem pont úgy néz ki, mint egy címlapfiú/címlaplány. Az is lehet, hogy nincs egy megveszekedett vasa sem. Sőt, az is elképzelhető, hogy nem annyira figyelmes vagy megbízható, mint a mesebeli herceg.
Hogyan keressük akkor meg Őt? Fontos, hogy tudd, mit keresel. Ahhoz, hogy megtaláld a nagy Őt, először meg kell találnod a nagy Ént. Ami nem azt jelenti, hogy ki kell bújni a bőrödből, szebbnek, okosabbnak, gazdagabbnak kell lenned (vagy legalább látszanod), mint amilyen vagy. Éppen ellenkezőleg, fel kell ismerned önmagad. Meg kell látnod, ki vagy te valójában, és akkor fel tudod ismerni, hogy ki lehet a te társad, aki már nem a fizikai világ korlátai között, de egy egészen más dimenzióban áll melletted.
Erre is fel kell készülni, az 5D-s kapcsolat gyakran nem úgy működik, ahogy azt a 3D-ben megszokhattuk, de erről majd egy következő cikkben értekezem.