Teremts harmóniát pénzügyeidben!

Szeptember 24-én, délután négy órakor közös programra invitálunk benneteket a Feneketlen tónál.*


Pénzzel kapcsolatos blokkok oldása, a napéjegyenlőség erejével egyensúly megteremtése a pénzügyekben.


Program:
Közös vezetett meditáció, energetikai oldással és kezeléssel, melynek során feloldjuk a pénzzel kapcsolatos korlátozó hiedelmeket, gyógyítjuk a pénzhez fűződő viszonyunkat, és megteremtjük a harmóniát a pénzügyeinkben, egyensúlyt hozva a pénzáramlás életterületre.

Előkészületként:
Rendezd a pénzzel kapcsolatos gondolataidat. Ehhez emailben segítségül kapsz egy listát, általános korlátozó hiedelmektől és pénzzel kapcsolatos negatív programozásokról. Ez alapján könnyebben, egyszerűbben fel tudod majd térképezni a saját hiedelemrendszeredet is. A programon egyenként nem beszéljük ezeket át (minek is? hiszen azért leszünk ott, hogy eltüntessük ezeket), de neked jó lesz, ha minél konkrétabban tudod, hogy mit is akarsz a fejedből kitakarítani.

Utómunka:
A Te aktív részvételeddel alkotunk neked egy megerősítő mondatot, amellyel az oldás eredményét tudod majd fokozni. Kérésre az EFT kopogtatást is megmutatjuk, hogy még hatékonyabb legyen a megerősítő technikád.

Találkozó fél négykor a Móricz Zsigmond körtér metró feljárónál. Hozz magaddal pokrócot, ülőalkalmatosságot, és a részvételi díjat, ami 3.000.- forint. Kérünk mindenkit, hogy az évszaknak megfelelő ruházatban érkezzen! Körülbelül két órát kint fogunk a szabadban tartózkodni.
A részvétel jelentkezéshez kötött, kérünk, hogy részvételi szándékodat jelezd a shinbei78[kukac]gmail[pont]com emailcímen, legkésőbb szeptember 21-ig.



*Rossz idő esetén az otthonomban tartjuk, ami a 3-as metró Határ úti megállójának közelében található. Pontos részletek jelentkezés után, emailben.